ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 26 октомври

0 4030 25.10.2007
Предстоящо на 26 октомври

Започва национална кампания за достъпност на националните символи за хората с увреждания; подписва се договор за изграждането на прилежащата инфраструктура на Дунав мост - 2; ще се играе първият у нас футболен мач между роботи.



 

В Министерството на транспорта ще бъдат подписани договорите за строителството на прилежащата пътна и железопътна инфраструктура към новия мост над река Дунав при Видин-Калафат.

Среща на Националната асоциация на българските европейски клубове (НАБЕК) ще се проведе на 26 и 27 октомври 2007 г. Официалното откриване е днес от 10.30 ч. в Информационния център на ЕС на ул. Московска 9.

 Институтът за пазарна икономика организира пресконференция в Пресклуба на БТА на тема: “Строителните разрешителни - ясни и достъпни в интернет”. 

От 13:00 ч . в БТА УС на БЛС ще даде пресконференция по повод бюджета на НЗОК за 2008 г.

В Университета за национално и световно стопанство ще започне международна научна конференция на тема: "Икономическото сътрудничество в Югоизточна Европа: проблеми и перспективи".

По идея и с финансовата подкрепа на “Актавис”, в партньорство със Столична община, Агенция за хората с увреждания и Център за Психологически Изследвания,  днес започва Национална кампания „Архитектурна достъпност на хора с увреждания до духовните символи на България”. Националната кампания започва с изграждането на специална рампа към Храм-паметник „Св. Александър Невски”, която ще осигури достъп до храма на хората с увреждания.

Министърът по европейските въпроси Гергана Грънчарова ще е на работно посещение в Шумен по покана на неправителствената организация “Демократично сдружение “Искам да знам”.

Първият в България футболен мач между роботи ще се състои в рамките на Австрийско-българския ден на автоматизацията, организиран за четвърти път у нас. Събитието ще се проведе от 9.30 до 17.00 ч., в голямата зала на хотела на БАН - “Кeдър”, София, бул. Шипченски проход 50.

Министърът на селските райони и прехранването на немската провинция Баден-Вюртемберг Петер Хаук ще посети завода на месопреработвателно предприятие “Тандем”в толицата.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама