НОВИНИ


Демерджиев за убития граничар: Случаят е толкова тежък, че сме длъжни да установим всички факти

0 3065 11.11.2022
Демерджиев за убития граничар: Случаят е толкова тежък, че сме длъжни да установим всички факти
БГНЕС

”Има нова информация, но не мога да я споделя”, каза министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев пред журналисти в парламента във връзка със случая с убития граничен полицай край Елхово.


Той уточни, че се изследва всички възможни версии. "Когато има версия, в която сме сигурни, в голяма степен, ще я представим. Случаят е толкова тежък, че сме длъжни да установим всички факти и обстоятелства и ще правим това паралелно с турската държава", каза вътрешният министър.

 

"Всички обстоятелства, свързани с въпросната ограда, се обследват. Ще има пълна информираност на обществото за ситуацията с тази ограда. Част от нещата станаха известни при изслушването ми вчера", каза още той.  Демерджиев коментира и информация за синдик на НАП. "Нямам такъв сигнал, който да ми е докладван. Сигналите не ми се докладват незабавно при постъпване. Специално ще проуча въпроса и ще ви информирам", каза още той. 

 

Той коментира и сигнал на БОЕЦ за сграда в центъра на София, като уточни, че ще бъда проверен от съответните служби. Припомняме, че сигналът на движението е, че областния управител е подготвял продажба на държавен имот на занижена няколко пъти цена.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама