БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


България участва в международно туристическо изложение в Германия

1 3748 16.11.2022
България участва в международно туристическо изложение в Германия
България на Международното туристическо изложение

България участва в международното туристическо изложение “Touristik & Caravaning”. Тази година то се провежда от 16-ти до 20-ти ноември в Лайпциг, Германия. Събитието е предназначено за масовата публика в Германия. Привлича около 30 хиляди посетители. Организатор на изложението за четвърти пореден път е ”Messe Stuttgart”.


Традиционното събитие „Touristik & Caravaning“ се провежда през втората половина на ноември. С него се бележи началото на записванията за предстоящия летен сезон. Това е най-голямото и значимо туристическо изложение в източните германски провинции. Българският щанд е с площ от 30 кв. м. Освен Министерството на туризма, участват и частни фирми.

 

Тази година България се радва на интерес както към морския, така и към балнеолечебния туризъм. Германците търсят възможности за къмпингуване, обиколни пътувания, винени дегустации и пешеходни маршрути. Вече има резервации за сезон 2023г. Страната ни е включена и в специалните предложения на германските туроператори, които са валидни и на самия панаир.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама