НОВИНИ


Гешев имитира ранния Борисов, хвали се с рутинна работа

2 3162 18.11.2022
Гешев имитира ранния Борисов, хвали се с рутинна работа
Гешев и Борисов - открийте разликите

Иван Гешев започна да прилича на ранния Бойко Борисов като главен секретар на МВР. Главният прокурор реши да се лансира в публичното пространство с рутинната си работа. Така днес, за да се включи в медийната вълна и да бъде все пак забелязан, той се похвали с разкрита група за детска порнография.


В информацията се съобщава, че операцията срещу разпространението на детска порнография се провежда на територията на цялата страна. Подчертава се като в онези "Борисови години", че  акцията e по разпореждане на главния прокурор Иван Гешев и в нея участват много прокурори и следователи от Националната следствена служба. Рано сутринта са започнали претърсвания в жилища и офиси на десетки адреси в столицата, Варна, Хасково и други населени места. Има и задържани лица. Педофилската мрежа е обменяла порнографски материали с деца.

 

Припомняме ви, че като главен секретар Борисов хвърчеше наляво и надясно, за да оповестява резултатите на своите подчинени в цялата страна. Така се създаде усещане, че не някой друг, а той върши цялата работа, което разбира се не е истина. Стигна се до момент, в който на структурите на МВР им бе забранено да казват за успехите си, защото това се правеше единствено от Борисов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама