НОВИНИ


Извънредно: Сашко от Перник е намерен жив. Къде и какво е състоянието му?

3 5509 19.11.2022
Извънредно: Сашко от Перник е намерен жив. Къде и какво е състоянието му?
Сашко е открит

12-годишният Сашко е намерен жив над Радомир. Той и хората, които са го открили са се обадили веднага на спешна помощ, линейка пътува към тях. Не е ясно в какво състояние е детето и дали няма да се наложи да бъде закарано в София. По предварителна информация 12-годишното момче е намерено от полицаи в района, където е изчезнало. Това станало при пореден обход, може би за трети път през тази местност.


12-годишният Александър е намерен жив и здрав в местността "Червена могила" край Перник, потвърдиха доброволци, които участваха в издирването на детето. Той е откаран към "Пирогов", за да бъде прегледан.

 

Изчезналото момче е открито, потвърди и говорителят на Апелативна прокуратура - София. Детето е живо и здраво. От прокуратурата ще дадат пълна информация по-късно.

 

Днес е деветият ден от издирването на момчето, което има аутизъм. То изчезна по време на разходка с баща му край Перник. В издирването се включиха стотици хора и техника от цялата страна.

 

Надеждите за неговото откриване вече клоняха към нула, а версията за отвличане започна да става основна.

 

Още преди дни МВР съобщи, че не отхвърля нито една, че няма данни случаят да е криминален. Бащата дори мина през тест на полиграф.

 

Вчера родителят на Сашко обяви награда от 100 000 лева за човека, който открие сина му.

 

Очаквайте продължение.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама