НОВИНИ


Велислава Кръстева се изгаври, че напуска Народния театър

15 17853 20.11.2022
Велислава Кръстева се изгаври, че напуска Народния театър
Велислава Кръстева

Велислава Кръстева, бивш пиар на ДПС, назначена за завеждащ „В обществеността“ в Народния театър излезе с официална позиция относно конфликта с Александър Морфов. В текст публикуван в изданието ”Площад Славйков”, Кръстева обявява, че напуска театъра, но при по-дълбок прочит става ясно, че това е само за привличане на внимание.


Уважаеми колеги журналисти, Този текст е адресиран към всички вас, които всеки ден търсите новина, която да бъде само ваша, които имате източници, създавали сте своя професионализъм с години, правите разлика между журналистика и пиар, отстоявате своето достойнство като журналисти… и като цяло имате самочувствието, че работите по световните журналистически стандарти. Всички знаете колко трудно е да намерите и потвърдите такава новина. Знам какво е да ви присвоят такава новина, защото вие го правите всеки ден с мен и колегите в "Площад Славейков".

 

От самото начало на конфликта между Александър Морфов и Велислава Кръстева вие намирате новините не от Народния театър, а от „Площад Славейков". Още от  снимката с надрасканата врата. От публикуването му, този кадър мигновено се появи навсякъде, въпреки че бе брандиран с логото на „Площад Славейков".


Радвам се, че стигнахте до финала на този текст, за да ви кажа и за заглавието. Не,
няма такава новина. Просто реших да ви привлека вниманието, а всички вие чакате
„Площад Славейков“ да я съобщи.

 

Целият текст можете да видите тук!

 

 

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама