НОВИНИ


Илон Мъск реши, че Белоградчишките скали са пейзаж от видеоигра

3 3378 22.11.2022
Илон Мъск реши, че Белоградчишките скали са пейзаж от видеоигра

Илон Мъск реши, че Белоградчишките скали са пейзаж от видеоигра. В коментар под снимка на българската природна забележителност в Twitter най-богатият човек в света посочва, че е “почти сигурен”, че става дума за Elden Ring - фентъзи компютърна игра от февруари тази година. 


Снимката на Белоградчишките скали е направена от фотографа Владислав Терзийски. Споделена е в Twitter от потребителя Anc_Aesthetics.

 


.

Защо Мъск си помисли, че Белоградчишките скали са снимка от видео игра? 

 

Elden Ring е екшън ролева игра от 2022 г., разработена от FromSoftware, в чието създаване участва фентъзи писателя Джордж Р. Р. Мартин - автор на "Игра на тронове". Играта беше пусната за PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One и Xbox Series X/S на 25 февруари тази година. 

 

Играта е представена от гледна точка на трето лице, като играчите свободно се движат в нейния интерактивен отворен свят. Елементите на играта включват битка с използване на няколко вида оръжия и магически заклинания, конна езда и занаяти.

Elden Ring се развива в Lands Between, измислена суша, управлявана от няколко полубога.

 

Играта получи универсално признание. В Twitch привлече близо 900 000 зрители в рамките на 24 часа след пускането му, което го прави третият най-голям дебют в платформата след Lost Ark и Cyberpunk 2077. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама