НОВИНИ


Рони О‘Съливан и Джими Уайт подготвят истинско шоу за WINBET Snooker Special

0 3169 24.11.2022
Рони О‘Съливан и Джими Уайт подготвят истинско шоу за WINBET Snooker Special

Легендите ще играят и в тандем с български снукър състезатели


София, 24 ноември 2022 г. – Световният шампион и настоящ №1 в световната ранглиста Рони О‘Съливан и легендата на този спорт Джими Уайт подготвят истинско шоу за снукър събитието на годината у нас, WINBET Snooker Special.

 

Двамата ще изиграят два мача помежду си - на 25 ноември от 19 ч. в Спортна зала Левски в столицата и на 26 ноември от 18 ч. в комплекс С.И.Л.А. в Пловдив. Интересът към срещите е огромен и дори допълнителните билети, отпуснати от организаторите за двете срещи, са вече почти разпродадени в мрежата на eventim.bg. Срещите ще се излъчват и на живо от телевизия b1b.box

 

Всяка от срещите между О‘Съливан и Уайт ще включва специален фрейм по двойки, в която звездите на снукъра ще си партнират с български играчи, селектирани за честта да играят на WINBET Snooker Special чрез специални квалификационни турнири. Виктор Илиев и Велиан Димитров ще си партнират с Ракетата в София и Пловдив, а партньори на Джими Уайт ще бъдат Георги Величков и Христо Сираков.

 

Публиката на спектаклите ще може да се наслади и на специални снукър демонстрации, както и да разгледа и да се снима със Световната купа по снукър, която гостува в България специално за събитието WINBET Snooker Special.

 

По време на своя престой в България, Рони О‘Съливан ще открие и новата Национална снукър академия на националния стадион „Васил Левски“. Проектът е реализиран от Българска снукър федерация с подкрепата на Министерството на младежта и спорта. Академията предлага уникална за Източна Европа зала, в която ще провеждат тренировки и програми за развитие в снукъра за малки, и големи под ръководството на професионални треньори. Една от атракциите в залата ще бъде сукното от финалния мач на Световното първенство по снукър през 2022 г., на което Рони О‘Съливан извоюва последната си, седма световна титла.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама