НОВИНИ


Рашидов: Всички, които искат да се качат на влакчето ползват Денков

7 3230 17.12.2022
Рашидов: Всички, които искат да се качат на влакчето ползват Денков
Вежди Рашидов

Николай Денков няма да получи необходимата подкрепа за създаване на кабинет. Въртят го като плакат, защото самите те не нямат лица. Той е бил и при Борисов. Всички, които искат да се качат на влакчето ползват Денков.


Това каза в ефира на bTV председателят на Народното събрание Вежди Рашидов.

 

„Ако кажа, че България върви наникъде, вероятно няма да е прилично. Не бих искал да е наникъде. Ако трябва да съм откровен, след първия мандат, след това гласуване в пленарна зала, аз смятам, че малкият шанс за съставяне на правителство остава в третия мандат. Отиваме към избори, което няма да е добре за българския народ“, обясни той.

 

Според Вежди Рашидов „инфантилността и липсата на адекватност на едни хора създават среда на омраза и разделение“. Той изрази също така убеждението си, че с омраза и отмъстителност не може да се управлява. Отговорността за съдбата на всеки едни български граждани е голяма и не всеки може да я носи.

 

Той обясни, че доброто име е локомотив, който влачи едни вагони отзад. За съжаление обаче управлението на една държава не е само едно добро име, категоричен е председателят на парламента.

 

Зад всяко добро име политиците се опитват да прилепят много други неща – програми, отговорности, идеологии. Той беше категоричен, че перченето в Народното събрание трябва да спре.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама