БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


Тотнъм се интересува от бившия защитник на Ман Юнайтед Крис Смолинг

0 5326 20.12.2022
Тотнъм се интересува от бившия защитник на Ман Юнайтед Крис Смолинг

Отборът на Тотнъм проявява сериозен интерес към защитника Крис Смолинг, който в момента играе за Рома.


За интереса на "шпорите" към бившия футболист на Ман Юнайтед пише сайтът 7sport, позовавайки се на информация от медиите в чужбина.

 

Договорът на 33-годишния английски централен защитник с Рома ще изтече през лятото, а клубът от „Стадио Олимпико“ все още не успява да го убеди да поднови информацията си. Според информациите, Смолинг би искал да остане в италианския клуб и след края на сезон 2022/23, така че остава да се види дали двете страни могат да постигнат споразумение. Крис Смолинг се превърна във впечатляващо попълнение за отбора на Рома и се утвърди като ключов играч, откакто се присъедини към клуба. Очакваше се бранителят да отиде на Световното първенство с Англия, но той не беше избран от Гарет Саутгейт въпреки впечатляващите представяния в Серия А.

 

Тотнъм е готов да го върне във Висшата лига следващия месец на фона на отчаяното си търсене на централен защитник. Не е тайна, че лондончани ще трябва да добавят повече качество и дълбочина към своята защита, а защитникът на Рома може да се окаже добър трансфер за тима на Антонио Конте.

 

Кристиан Ромеро в момента е единственият надежден защитник в клуба, след като Ерик Дайър, Давидсон Санчес и Клеман Ленгле бяха непостоянни в отбрана. Привличането на качествен централен защитник може да направи огромна разлика за Тотнъм и Смолинг със изглежда като доста добра опция.

 

33-годишният футболист вероятно ще бъде на разположение евтино заради ситуацията с договора си и може да окаже незабавно влияние в лондонския клуб. Смолинг е играл във Висшата лига в миналото за Манчестър Юнайтед и трябва да успее да се установи бързо, тъй като няма да му е необходимо време за адаптация.

 

Говори се, че интерес към футболиста има и от Интер и Ювентус. Що се отнася до Смолинг, преминаването в тези два тима би представлявало отлична възможност и за играча. Но възможността да се завърне във Висшата лига може да бъде примамливо предложение за английския бранител, ако Рома не му предложи добра сделка за нов договор.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама