НОВИНИ


Голямата награда в Турбо Бонус играта на игрални зали WINBET отиде във Перник

1 3092 23.12.2022
Голямата награда в Турбо Бонус играта на игрални зали WINBET отиде във Перник
WINBET

Други десет клиенти на WINBET спечелиха парични премии за общо 50 000 лв.


Късно снощи бяха изтеглени печелившите на наградите в Турбо Бонус играта на игрални зали WINBET. Късметлия от Перник спечели Голямата награда - стилен и мощен, луксозен спортен автомобил. Други десет клиенти на компанията пък спечелиха парични премии от по 5 000 лв.

 

Тегленето на печелившите бе кулминацията на Турбо Бонус играта, която започна в началото на октомври и допълни емоцията от забавленията в игралните зали на WINBET в цялата страна.

 

В рамките на играта, клиентите получаваха талони за участие в разпределението на наградите в зависимост от своята игрова активност. Спечелването на джакпот или mystery bonus добавяше допълнителни талони за участие в тегленето, както и играта с персонална електронна карта WINBET.

 

Забавленията и изненадите в игралните зали на WINBET ще продължат и през новата 2023 г. Пълна информация за актуалните джакпоти и промоции в тях е налична на winbet-bg.com.

 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

 

За повече информация:

Отдел Връзки с обществеността

WINBET

+359 89 5537616

press@winbet.com


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама