ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Мадона вдига сватба край Нева?

0 6070 13.08.2010
Мадона вдига сватба край Нева?
Поп кралицата Мадона

Поп кралицата Мадона е избрала Русия за своята пищтна сватбена церемония, съобщават руски агенции.



Представители на екстравагантната певица вече водят преговори за организиране на бракосъчетанието, което звездата мечтае да се случи в Константиновия дворец в Стрелна под Санкт Петербург.

Мадона, която на 16 август навършва  52 години, планира да наеме двореца за два дни в началото на септември, където възнамерява сама да организира сватбеното си тържество, отбелязват руски медии. Но според клюката в избора на това необикновено място за банкети са й помогнали не по-малко популярните изпълнители Елтън Джон, Тина Търнър и Стинг.

Припомняме, че в рамките на световното си турне през 2009 г. Мадона посети Санкт Петербург. Певицата дори отдели малко повече време, за да се полюбува на река Нева и забележителностите на града. Възлюбеният й Хесус Лус също останал удивен от руския град и култура.

Към момента обаче официална информация за плануваната от Мадона сватба няма. Не е изключено обаче все пак сватбена церемония да има, предвид миналогодишните подхвърляния на певицата, че иска да се бракосъчетае с Хесус.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама