НОВИНИ


Поход във В. Търново и безплатни прожекции на спектакъла ”Царевград Търнов“

0 2977 01.01.2023
Поход във В. Търново и безплатни прожекции на спектакъла ”Царевград Търнов“
БГНЕС

Във Велико Търново се организира 17-километров поход сред природата за посрещането на Новата година. Инициативата се провежда за седма година в старопрестолния град. От 18.00 часа ще има безплатни прожекции на аудиовизуалния спектакъл ”Царевград Търнов“.


Позитивизмът и интересът към движението и природата за поредна година обединяват великотърновци в първия ден на новата година. Инициативата за новогодишния поход е на "Търново рънс" и Калин Василев, който се стреми хората да започнат годината с позитивно настроение и с усмивка.

 

Десетки великотърновци и туристи от различни градове на страната с децата си и домашните любимци се събраха пред крепостта Царевец, поздравиха се за 2023 година и поеха на похода по живописните Търновски височини. За някои от участниците походът на 1-ви януари е традиция.

 

От 18.00 часа ще има безплатни прожекции на аудиовизуалния спектакъл "Царевград Търнов“. Чрез звук и светлина ще се разкрие магичната красота на крепостта "Царевец". Шоуто ще зарадва гостите и жителите на града.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама