НАРОДЕН ГЛАС


Фрог сигнализира МВР и прокуратурата за показанията, че Младен Маринов е получавал рушвет от 100 бона на месец 

4 4785 12.01.2023
Фрог сигнализира МВР и прокуратурата за показанията, че Младен Маринов е получавал рушвет от 100 бона на месец 
Младен Маринов

ФрогНюз сигнализира МВР и прокуратурата за това, че в делото срещу наркогрупата на Радо Ланеца има показания на свидетел с тайна самоличност. Според тях бившият шеф на МВР и настоящ депутат от ГЕРБ Младен Маринов е получавал рушвет в размер на 100 000 лева.


В два материала медията ни публикува части от протокола за разпит по досъдебно производство №13/2017 по описа на ГДБОП, съдържащи се в том 66. Отделно от това, източници, отлично запознати с доказателствата по делото разкриха, че по време на акцията срещу бандата на Ланеца,  Паяка, Стъкларя и още 40 души,  са открити две скандални тефтерчета. В тях е имало имена на служители от МВР, ГДБОП, следствието и прокуратурата, които са получавали всеки месец подкупи в размер общо на 780 000 лева. 

 

Случаят с Георги Семерджиев, предизвикал катастрофата, при която загинаха две млади жени в столицата шокира обществото с покровителството, което е получавал от службите за сигурност в продължение на много години.  

 

Очакваме, че този път държавното обвинение и полицията няма да си затворят очите за изнесените факти. И те ще бъдат най-щателно проверени. 

 

Фрог нюз


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама