НОВИНИ


Принц Хари: Около майка ми имаше светлини. Светлините бяха със същия цвят като косата й

2 8361 14.01.2023
Принц Хари: Около майка ми имаше светлини. Светлините бяха със същия цвят като косата й
Принц Хари

Около майка ми имаше светлини. Светлините бяха със същия цвят като косата й. Бяха от светкавици. Папараци се отразяваха по всички повърхности. Не бяха спрели да снимат докато е лежала в безсъзнание. Никой не беше проверил как е тя.


Това заяви принц Хари по време на интервю пред английския журналист Том Брадби, което bTV излъчи.

 

"Просто бяха снимали още и още. Започнах да разбирам участието на папараците в катастрофата. Имало е снимки, на които се вижда окървавеното й лице. Бях си представял тунела като опасен участък, но беше просто къс тунел. Нямаше причина никой да умира в него. Когато започнах да шофирам, папараци се мятаха на прозореца ми. Когато преживееш това, което и шофьора на майка ми, не мога да разбера как хора си вадят други изводи. Истиснките хора, които са виновни, не са наказани, уточни той.

 

Принц Хари добави, че би искал да се помири със своето семейство, но първо трябва да се потърси отговорност. "Баща ми винаги се държеше сякаш не е готов за родител. Но се стараеша. С Уилям искахме баща ни да е щастлив. Помолихме го да не се жени за Камила, но той реши друго. Двамата са много щастливи заедно. Обичам баща си, брат си и семейството си. Винаги съм ги обичал. Никога не съм искал да ги нараня. Те наистина се страхуват какво може да се случи с мен. Когато съпругата ми сподели преживяванията си, институцията и таблоидите я нападнаха. С жена ми сме гледани под лупа повече от всички други."


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама