НАРОДЕН ГЛАС


Диана Дамянова: Три фактора ще определят резултата от бъдещи избори

4 8861 17.01.2023
Диана Дамянова: Три фактора ще определят резултата от бъдещи избори
Диана Дамянова

Три фактора ще определят резултата от бъдещите избори, защото за кабинет на Нинова не може и дума да става. Първо: ГЕРБ води много много финна кампания в стил „Всичките сме маскари“. Ние имаме кюлчета и пачки, имаме чували с пари и къщи в Барселона, но Кирил и Асен са „откраднали„ повече. Това е класическа кампания за понижаване на избирателната активност. Това заяви ПР специалистът Диана Дамянова по TV+ в ”Денят с Веселин Дремджиев”.


В резултат се разколебава „демократичния“ вот, а относителната тежест на твърдите обръчи от избиратели на ГЕРБ нараства с много, каза още тя.


Второ: Това са амбициите и намеренията на онова нещо, наречено служебно правителство. Те приемат 30 годишни програми за действие, а по думите на вицепрезидентката Йотова „мандат се дава на тези, които могат най-добре да продължат политиката на служебното павителсто. Това звучи малко антиконституционно, но кой се интересува. Радев управлява и ще управлява още дълго.


Трето: Състоянието на медиите, които от етап на „Каквото каже собственика“ са преминали в отглеждане на воайорска публика. Трагедии – природни и човешки и нелепи журналистически въпроси. И в другото време – неадекватно поведение на водещите, които сякаш съвсем нарочно се стремят към неадекватност на диалозите в телевизионните студиа – нелепи въпроси, прекъсване на събеседника при всеки опит да каже нещо смислено. И въобще националните медии вече трудно биха могли да бъдат „проводник“ на думите и намеренията на политиците.


Който намери начин да „заобиколи“ медиите ще има повече успех при тези избори.


Тези фактори, както и много други, за които нямаме време да говорим, ме правят абсолютно краен песимист по отношение на изхода от предстоящите през пролетта избори, завършва Дамянова.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама