НОВИНИ


Бойко Станкушев: ”Нексо” няма да стигне до досъбедна фаза

1 4428 18.01.2023
Бойко Станкушев: ”Нексо” няма да стигне до досъбедна фаза

Според журналиста Бойко Станкушев случаят с ”Нексо” няма да стигне до досъбедна фаза. Неговата цел е да свърши политическа работа. Стремежът е да ерозира доверието в определени политически сили. Според Станкушев той разкрива симбиоза между прокуратурата и икономическите кръгове.


Журналистът Бойко Станкушев каза в предаването "Честно казано" с Люба Кулезич по телевизия Евроком, че случаят „Нексо“ е прокурорския фойерверк, който е започнал от м. септември 2022г. Станкушев каза, че СРС-та много услужливо се ползват за обвинения в една посока, а за други хора се забравят. Журналистът посочи, че Доган дължи 40 млн. лв., но никой не му ги иска.

 

Бойко Станкушев посочи, че е скандално прокуратурата да се занимава с това да води репресии. Станкушев прогнозира, че случаят  „Нексо“ няма да стигне до досъдебна фаза, защото той е свършил политическа работа. Стремежът е да ерозира доверието в определени политически сили. Според Станкушев той разкрива симбиоза между прокуратурата и икономическите кръгове. Той посочи, че целта са били ПП и ДБ. Според журналиста е популизъм Нексо да бъде сравняван с Ружа Игнатова и One Coin.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама