НОВИНИ


Иван Таков: БСП може да остане самотна

5 3201 13.02.2023
Иван Таков: БСП може да остане самотна
Иван Таков

БСП не заслужава такова отношение и поведение. Това заяви пред БНТ лидерът на БСП-София Иван Таков. Една малка група хора, които имат междуличностни отношения, съсипват партията като цяло, по мнението му. Има връщане назад, но трябва смирение и разум, убеден е Таков. Той иска обединение на левите сили, но ако така продължава ситуацията в БСП има опасност червената партия да остане самотна.


Преди Конгреса той настоял за смирение. Винаги е подходящ момент за подаване на оставка, смята Таков. Според него левицата трябвало да има обща цел. 10 от изключените на Конгреса членуват в София. Ако проблемът бил посоката и програмата на партията, нямало да има такива изстъпления, според Таков.


Споровете на идейна основа в левицата били заменени с междуличностни спорове. Това е път за никъде, според него. Изключването на членове на партията задълбочава проблемите. Няма невинни за състоянието на партията, категоричен бе лидерът на БСП- София. Различното мнение в партията не трябва да се санкционира с изключване. Ще унищожим 130- годишна партия, притеснен в той.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама