НОВИНИ


Андрей Гюров: С вота си българите ще кажем кои от „Магнитски“ позорят държавата

10 2977 14.02.2023
Андрей Гюров: С вота си българите ще кажем кои от „Магнитски“ позорят държавата
Андрей Гюров

След „Магнитски“ 2 губещи сме всички, цялото общество. Това, че от 9 санкционирани 8 са българи, е знак, че българската прокуратура не работи, заяви Андрей Гюров от „Продължаваме промяната“ . По думите му единствено на изборите ние можем да кажем с вота си кои от „Магнитски“ позорят България, а и ЕС.


Дали списъкът ще продължи да се разширява, не знам, но не мисля, че сред министрите по газовите сделки има такива, които ще влязат в разширения списък, каза още Гюров.


Лена Бориславова не е напуснала „Продължаваме промяната“, няма да е депутат, но помага много за изборите – тя е активен член на ръководството на ПП, заяви Гюров. Отрече и Яна Балникова да се е разделила с партията.


Според него не е важно кой колко места ще заеме, кой е водач и кой не е, а е важно избраните да решават проблемите на хората и да повлекат след себе си други, благодарение на които ПП да направи мнозинство.


Че БСП вече не е предвидим партньор, за нас е повече от очевидно след конгреса. А за да имаме стабилно управление, е важно да имаме предвидими партньори. Затова нека ни подкрепят повече хора, за да не прибягваме към коалиции с тях, призова Гюров.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама