НОВИНИ


Притиснаха Байдън за свалените НЛО-та, искат му обяснения

2 4026 15.02.2023
Притиснаха Байдън за свалените НЛО-та, искат му обяснения
личен архив

Републиканската партия в САЩ поиска от президента на страната Джо Байдън да внесе разяснение в обществото относно шпионските балони на Китай и другите три обекта, които попадат в графата НЛО – всички свалени този месец от ВВС на Съединените щати.


Молбата бе отправена по време на съвещание при закрити врата между представители на Пентагона и Северноамериканското военновъздушно-космическо командване, които предоставиха последната информация по тази тема на сенатори от двете политически партии в Съединените щати, информира 20minutos.

 

Както обикновено, имахме още един свирен мач, в който не научихме нищо, което вече не знаехме. Ето защо искам отново да подчертая, че президентът Байдън дължи обяснение на американския народ, коментира на излиза републиканецът Том Котън.

 

Според друг републиканец в Сената – Мич МаККонел, е "дълбоко обзепокоително", че Байдън фокусира вниманието си върху въпроси, които нямат нищо общо с актуалните "заплахи" пред страната, и че не казва "почти нищо" по същество за свалените обекти. И изрази надежда, че ще го стори в близките дни.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама