НОВИНИ


Костадинов: С политика се занимаваме само ние, останалите - с разпределяне на баницата

14 3510 17.02.2023
Костадинов: С политика се занимаваме само ние, останалите - с разпределяне на баницата
Костадин Костадинов

”Винаги сме се борили да бъдем първа политическа сила в България. На последните избори бяхме с 10%. Според социолозите сме вдигнали с 20% нашия резултат само за 4 месеца. Смятам, че ще го повишим, защото въвеждаме железен принцип в политиката - да казваш това, което мислиш и да правиш това, което казваш. Ще се борим за поне половин милион”. Това заяви председателят на ''Възраждане'' Костадин Костадинов пред България Он Еър.


''Партията е показала последователност и все повече стават хората, които вярват на "Възраждане". Нямаме разочаровани избиратели, хората са доволни, че техният избор не е грешен и избраниците им не са ги излъгали'', уточни Костадинов.


"Всяка политическа сила отказа референдум за българския лев. Стана ясно, че България ще изпрати военна част в Украйна. Така решиха 5 от 7-те политически сили. Когато обслужват чужди национални интереси и са в пряка услуга на американското и турското посолство, няма как да направим коалиция с такива политически сили. В българския парламент с политика се занимаваме само ние. Останалите партии се занимавам с разпределяне на баницата и личностни битки", добави още той.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама