БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


Стефан Гамизов: Цялата енергетика е в разруха, аварии, руски далавери, руски кражби, руска корупция

11 7651 20.02.2023
Стефан Гамизов: Цялата енергетика е в разруха, аварии, руски далавери, руски кражби, руска корупция
личен архив

Честна дума, възхищавам се на този Росен Христов, който Манчев и Осиковски направиха министър със съветничка дясната ръка на Румен Петков.


Цялата енергетика е в разруха, аварии, руски далавери, руски кражби, руска корупция, както и пълна неграмотност, но той застава облечен далеч над възможностите си на заплата и всеки легален свой доход и без всякакъв свян, замисляне и притеснение започва да словобезрежда невероятни безсмислици.

 

Те, хората доведени и назначени от Радев в енергетиката, за една година имат хвърлени на вятъра 9 милиарда лева и поне 3 милиарда загуби от кражби и корупция, нищо не са свършили, освен да служат на руснаците, но нагло си мислят, че някой им вярва.

 

Построихме на Путин за наша двойна сметка, за да си имат руснаци и беларуси Турски Поток и да могат да започнат война срещу Украйна, а сега ще строим петролопровод от Гърция за Лукойл да си внася контрабанден петрол от Венецуела и Иран.


Чудя се, могат ли Христов, Манчев и компания, да направят нещо без да се окажем забъркани в ужасни срамотии и чернилки като държава?


Какъв човек трябва да си, за да си способен на такова поведение, както и колко трябва да си уверен, че няма да има наказание от закона?

 

Стефан Гамизов, Facebook


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама