НОВИНИ


Джорджа Мелони разочарована от речта на Путин. Твърденията му са пропаганда

19 3121 21.02.2023
Джорджа Мелони разочарована от речта на Путин. Твърденията му са пропаганда
Джорджа Мелони

Италианският премиер Джорджа Мелони определи като пропаганда годишното обръщение на руския президент Владимир Путин към двете камари на парламента. Мелони е разочарована, защото е очаквала по-конструктивна реч от страна на путин, съобщават световните агенции.


Джорджа Мелони каза по време на посещение в украинския град Ирпин, че се е надявала на сериозно и конструктивно отношение от страна на Путин: "Част от сърцето ми се надяваше да чуе някакви различни думи, крачка напред. Това беше само пропаганда." 

 

Путин отправи ядрено предупреждение към Запада заради Украйна. Той преустанови участието на Русия в двустранния договор със Съединените щати за контрол на ядрените оръжия. Руският президент обяви, че новите стратегически системи са поставени в бойна готовност. Той посочи, че Москва може да възобнови ядрените опити.

 

Плашещо и смразяващо изказване на фона на войната в Украйна и в навечерието на годишнината от нея. Странно е какво добро може да се очаква от един диктатор, който толкова време заблуждава западния свят, че споделя общи ценности с него.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама