НОВИНИ


Новият шеф на ”Ел Би Булгарикум”: Предстои да се види какво е финансовото състояние на дружеството

7 3104 23.02.2023
Новият шеф на ”Ел Би Булгарикум”: Предстои да се види какво е финансовото състояние на дружеството
Владимир Русев

На настоящия етап цените на млечните продукти ще останат по-ниски с 30% за сиренето и за кашкавала, за да се види какво е финансовото състояние на дружеството за отстъпките и доколко са рентабилни те за компанията. В това увери новият директор на „Ел Би Булгарикум“ Владимир Русев в ”Тази сутрин” по БиТиВи.


Владимир Русев обеща, че ще направи всичко възможно да подобри условията на работа в предприятието и цените на млечните продукти да се задържат с отстъпка. За производството на килограм кашкавал са необходими 10 литра суровина, посочи Русев и добави, че в базата на дружеството във Видин има плесенясал кашкавал и той ще бъде отстранен. 

 

Русев добави, че бившият директор на дружеството Николай Маринов е правил порочни практики още от самото начало на своето управление. Той не знае и защо „Ел Би Булгарикум“ под ръководството на Маринов е сключвало договор с унгарски фирми за преработка на мляко. Русев поясни: "Първото нещо, което ще направя е да развържа съвета на директорите и ще върна компетенциите в колективния орган за взимане на решения – за доставчици, суровини и определяне на цени на млечните продукти.“

 

Новият изпълнителен директор на "Ел Би Булгарикум" Владимир Русев допълни, че в магазинната мрежа няма трайни продукти в компрометирано качество. Той увери, че ще направи управлението на „Ел Би Булгарикум“ много по-прозрачно.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама