ПОЛИТИКА


Никола Минчев отхвърли атака на Ризова и отрече коалиция с Борисов след вота

4 5205 23.02.2023
Никола Минчев отхвърли атака на Ризова и отрече коалиция с Борисов след вота
Никола Минчев

Цветанка Ризова положи с куп въпроси към бившия председател на Народното събрание Никола Минчев се опита да го принуди да каже, че след изборите е възможно управление на ПП-ДБ с подкрепата на ГЕРБ. Водещата припомни думи на Борисов, че партията му е готова да подаде ръка и да гласува промените в съдебната реформа. Ризова подчерта, че Борисов бил ядосан, че това не е станало в предишния парламент.


“Щях да съм доволен, ако Борисов се беше ядосал за това в средата на мандата на предишното Народно събрание”, коментира Минчев и намекна, че това е ефект от новите санкции по закона “Магнитски”, обявени от САЩ. Представителят на ПП добави, че за пореден път Бойко Борисов си сменя мнението по важни въпроси в последствие.


Никола Минчев заяви, че не вижда голям шанс за следизборно коалиране с БСП. “Станаха доста разминаванията с БСП, за съжаление”, коментира той.


Ризова разпита бившият председател на парламента и за скандала с Александър Дунчев, който обвини ПП, че не го е подкрепила в борбата с горската мафия. “Подкрепата за борбата с горската мафия не е в това дали си първи или втори в листата. Втори не е осми, това е избираемо място”, отвърна Минчев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама