БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


100% електрическа дробилка за клони бе представена от чешката компания LASKI

0 6952 02.03.2023
100% електрическа дробилка за клони бе представена от чешката компания LASKI

ЛАСКИ БЪЛГАРИЯ ЕООД е компания с 13 години опит в продажбата на Професионална Комунална Техника на българския пазар. Тя е известна като ексклузивен представител на световно известната чешка компания LASKI s.r.o., лидер в производството на Професионална Комунална Техника на европейския пазар от над 25 години.


Продуктите на компанията са специализирани в четири основни категории: Дробилка за клони, Листосъбирачи, Пънорезачи и Каналокопатели. Машините с бранда LASKI се изнасят в над 50 европейски страни, също така: Китай, Индия, Чили, Русия, САЩ. Компанията грабна много международни награди след пускането на пазара на 100% електрическа дробилка за клони през 2022 година.

 

ЛАСКИ БЪЛГАРИЯ като част от групата на ЛАСКИ s.r.o. и ежегосно участва в изложения за селскостопанска и градинска техника в цяла Европа. Компанията е доставила техника с марката LASKI в над 50 български общини и е била избрана за изпълнител на редица обществени поръчки. Ласки доставя техника на редица големи компании като: ЧЕЗ, ЕНЕРГО ПРО, АГРОПОЛИХИМ, ДЕВНЯ ЦИМЕТ, ЛУКОЙЛ АД, КРЗ, АВТОМАГИСТРАЛИ, ПЪТИЩА И МОСТОВЕ, ГОРСКИ И ЛОВНИ СТОПАНСТВА и много други. Компанията има мрежа от дилъри и сервизи в 6 големи града в България, както и мобилен сервиз, обслужващ територията на цялата страна. За да изберете вашата машина, може да посетите нашия сайт на адрес: www.laski.bg.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама