НОВИНИ


БСП готви първи вот на недоверие на кабинета

39 5586 31.08.2010
БСП готви първи вот на недоверие на кабинета

Започваме консултации за вот на недоверие на правителството на ГЕРБ. Това обяви днес бившият премиер и лидер на БСП Сергей Станишев.



В централата на червените на “Позитано”20 заедно със съпартийци той акцентира върху приоритетите на Коалиция за България през новия парламентарен сезон.

Станишев предупреди, че ще се водят разговори с всички парламентарни партии, които не подкрепят правителството на Борисов, включително РЗС. Бившият премиер подчерта отново, че сегашното е мрънкащо, с грешна политика в икономиката.
“Икономическата криза не се бори с полицейски мерки”, посочи Станишев и припомни, че не са доразплатени парите към фирмите през лятото, гигантска е вече фирмената задлъжнялост, а опасността от фалити е реална за средния и малкия бизнес. Според Сергей Станишев управляващите живеят за сметка на резерва, който им е оставила Тройната коалиция.
Приоритетите за червените депутати през новата парламентарна сесия ще бъдат в социалната сфера със специални акценти в здравеопазването, социалното подпомагане, образованието и приемането на Бюджет 2011 г.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама