НАРОДЕН ГЛАС


Джасим: Можеш да уволниш политическа и ПР пачавра, с която мафията забърсва, но не можеш да уволниш Морфов

0 6317 02.03.2023
Джасим: Можеш да уволниш политическа и ПР пачавра, с която мафията забърсва, но не можеш да уволниш Морфов
Емил Джасим

В своя профил в социалната мрежа Фейсбук Емил Джасим коментира казуса с дисциплинарното уволнение на Александър Морфов и оставката на ПР на Народния театър - Велислава Кръстева.


Емил Джасим озаглави своята позиция "Вместо възхищение". Тя е във връзка с отстраняването на Главния режисьор на Народния театър - Александър Морфов:

 

ВМЕСТО ВЪЗХИЩЕНИЕ


Помните ли, че директорът на Народния театър се прочу с две неща преди да стане директор на Народния театър - върна Морфов в България и направи една акция зрители да си купуват билет за постановка в Плевенския театър, заедно с хотелска стая?
Тази негова работа му даде възможност да спечели конкурса за Народния.
И как се случи така, че същият този директор предпочете пиарката на Доган пред оставките на Захари Карабашлиев и Явор Гърдев?


Какво се случи за тези няколко месеца, че този директор позволи ДПС и лично Доган да купят цял един театър, и то не кой да е, а Народен театър "Иван Вазов"? Този директор имаше огромен шанс да му се възхищават не само зрителите, а и хората от гилдията. Вместо това директорът си спечели презрението на всички.


Защото можеш да уволниш политическа и пиар пачавра, с която мафията забърсва след купуването на Народния театър, но не можеш да уволниш Сашо Морфов. Не и ако наистина ти пука за Народния театър. Тези, на които ни пука, сме пред Министерство на културата в 14:00ч.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама