НОВИНИ


П. Димитров: ГЕРБ е лична партия на един човек, който наказва или награждава

14 5715 01.09.2010
П. Димитров: ГЕРБ е лична партия на един човек, който наказва или награждава
Петър Димитров

Социалистът напомни дадените от ГЕРБ обещания и съобщи, че досега резултати няма.



Външният свят се оправя, а при нас нещата са драматични, обяви по НТВ ексикономическият министър Петър Димитров. Той добави, че България заема едно от последните места в ЕС. Приходите на Гърция са със 7% по-високи от миналата година, въпреки че и там се усеща кризата, а у нас растат контрабандата и сивият сектор, осведоми той.

Димитров посочи, че след като изгърмят зам.-председателят на парламента, зам.-председатели на комисии, те отивали в ГЕРБ, т.е. махвали ги от парламентарен пост и ги вкарвали в ГЕРБ, което значело, че отстраняването е формално. Да излязат и да кажат ние сме същите, каквито бяха всички преди нас, призова бившият министър, според когото сега непрекъснато се повтаряло, че настоящите управляващи са различни и правят неща, които 20 години не са правени изобщо.

Законът за конфликти на интереси се гази ежедневно
, посочи депутатът. ГЕРБ била лична партия на един човек, който наказвал или награждавал. Ориентирът бил да не ядосаш лидера. Една година се вглеждаха в миналото, сега започва годината на изпълнение на обещанията, добави Димитров и напомни, обещанията да изпреварим влака и доходите за 3 години да станат средноевропейски. Досега няма резултати, констатира той, но уговори, че ако българинът не иска предсрочни избори, няма защо да бъде насилван.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама