НОВИНИ


Тръмп цакал 130 000 долара на порноактриса за да не пропее

1 3078 16.03.2023
Тръмп цакал 130 000 долара на порноактриса за да не пропее
личен архив

Порноактрисата Сторми Даниълс се срещна вчера с прокурори, които разследват случая с парите, платени ѝ от името на бившия президент Доналд Тръмп, съобщи Асошиейтед прес и БТА, като се позова на адвоката ѝ.


Новината стана известна в момент, когато Майкъл Коен, бившият адвокат на Тръмп, който е организирал плащането, даваше втори ден показания пред съдебен състав в Ню Йорк, който разследва случая.

 

Плащането в размер на 130 000 долара е извършено през 2016 г., когато първата президентска кампания на Тръмп е била в последните си седмици, а Даниълс е водела преговори да се появи по телевизията, за да разкаже за предполагаем сексуален контакт с него, осъществен десет години по-рано. Коен ѝ е платил пари, за да мълчи и е уредил плащане на друга жена - по указание на Тръмп, казва той.

 

Даниълс се срещна и отговори на въпросите на прокурорите от Манхатън и е готова да бъде свидетел, съобщи в Туитър нейният адвокат Кларк Брустър. Актрисата от филмите за възрастни му благодари в Туитър за това, че "ми помага в нашата продължаваща борба за истина и справедливост".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама