НОВИНИ


Брокер инсценира грабеж, прати МВР за зелен хайвер

1 4751 04.09.2010
Брокер инсценира грабеж, прати МВР за зелен хайвер

Букмейкър от град Искър инсценира грабеж за 3500 лв., след като разиграл част от оборота, но не спечелил, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Плевен.


В петък 34-годишен мъж подал сигнал на тел. 112, че е бил обран докато е шофирал по пътя от Искър за Кнежа. Разказал, че го застигнал от лек автомобил, чиято марка не видял. Колата го принудила да спре, а после неизвестен го ударил в главата и в лявото рамо с остър предмет и отнел оборота на пункта в размер на 3500 лв. На място е изпратен екип, който извършил оглед на автомобила. Полицаите бързо установили, че в петък сутринта букмейкърът е набрал на терминала в пункта сумата от 3931 лв., след което не е спечелил. Разкритият мъж признал, че заложил парите, шансът му не сработил и тъй като не е имал средства да възстанови сумата, решил да инсценира грабеж.

Самонаранил се е в лявата част на главата и в рамото, след което с автомобила си се е отправил към гр. Кнежа и подал сигнала за грабеж. Срещу мъжа е образувано досъдебно производство за подаването на фалшивия сигнал. По това обвинение той може да получи до две години лишаване от свобода
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама