НОВИНИ


Сините отрязаха БСП за вот на недоверие срещу ГЕРБ

2 5077 08.09.2010
Сините отрязаха БСП за вот на недоверие срещу ГЕРБ

Синята Коалиция категорично отказа на левицата да участва в консултации за искане вот на недоверие срещу правителството на Бойко Борисов. Мотивите на десните бяха разпространени днес в кулоарите на парламента.



В тях се изтъква, че Синята Коалиция и БСП имат дълбоки и принципни различния по отношение на управлението, а също и че Коалиция за България и ДПС не са разумна алтернатива на сегашното управление и нямат моралното право да искат такъв вот.
Десните са убедени, че вотът на недоверие цели политическа криза и предсрочни избори, което е вредно за страната в условията на криза.

Председателят на СДС Мартин Димитров атакува БСП, че нямат морално право да искат вот на недоверие, тъй като са част от изключително неуспешно и корупционно управление, довело България до тежка криза. Димитров още бе категоричен, че на една маса с червените и хората на Доган по никакъв повод няма да седнат.
От Синята коалиция още заевяват, че имат собствена позиция и свои критични бележки за управлението на ГЕРБ и ще продължават да вастояват за въвеждане на фискален борд в България. Иронично Мартин Димитров допусна, че исканият вотъ на недоверие е просто мотив Станишев и Доган пак да се срещнат и да се видят, защото не са се виждали от доста време.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама