НОВИНИ


Екипът на ”Откраднат живот”: Диана Димитрова не е имала следи от насилие по време на снимачния процес

0 3242 27.03.2023
Екипът на ”Откраднат живот”: Диана Димитрова не е имала следи от насилие по време на снимачния процес
Диана Димитрова, Юлиан Вергов

Екипът на сериала ”Откраднат живот” категорично отхвърли твърденията на актирсата Диана Димитрова, че по време на снимките към нея е имало заплахи или физическо насилие от страна на нейния колега Юлиан Вергов.


''Като част от екипа на сериала „ Откраднат живот“ и по повод някои твърдения на Диана Димитрова относно събития, случили се по време на заснемането на 4-ти сезон, заявяваме следното:

 

1. Относно твърдението на Диана Димитрова в неин пост във Фейсбук от дата 28.11.2022 г, че над нея е имало заплахи и последвал побой на снимачната площадка пред очите на 30 души от екипа, които не са реагирали.

Заявяваме, че никой от екипа, който е присъствал на терен в този и следващите дни, не е станал свидетел на побой, а само и единствено на словесен конфликт.

 

2. Относно твърдението на Диана Димитрова, че ѝ е бил нанесен побой, за което свое твърдение тя приложи и снимки, заявяваме, че никой от нас не е забелязал, в този и следващите дни, каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата. Снимачният процес не е бил спиран, поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ. Актрисата Диана Димитрова не е отсъствала нито час от снимачния процес, в този или някой от следващите дни от датата, на която твърди, че ѝ е нанесен побоя.''

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама