НОВИНИ


Хора на Баретата гръмнали Пупи

0 6400 08.09.2010
Хора на Баретата гръмнали Пупи
Златко Баретата

Хора на Златомир Иванов – Баретата стоят зад разстрела на пернишкия наркодилър Петър Крумов – Пупи. Това е една от версиите на пернишките криминалисти, съобщиха осведомени, съобщи сайтът “Mirogled.com”.



Пупи бе разстрелян на 26 юни тази година на язовир в радомирското село Стефаново. Неизвестен стреля по него с пушка и го уби пред очите на приятеля му Росен Драгомиров – Синбат докато двамата се черпели. По време на убийството в каравана спяла съпругата на Крумов Катя и синът му Никалъс. Те били в Стефаново на състезание по мотокрос, чийто спонсор бил Петър. Един от участниците в надпреварата пък щял да е Никалъс.

Шест месеца преди убийството имаше друг атентат срещу Пупи пред кафене „Оазис“ в квартал Мошино. Той обаче бе неуспешен. Куршумът тогава, изстрелян почти от упор, засегна само бузата му.

Информирани източници твърдят, че зад показната екзекуция на язовира стои пернишкия канал на Баретата. Престъпната група се ръководи от Мартин Димитров – Маката, който е сред подсъдимите по делото срещу Баретата в София. Той е обвинен и в помагачество за убийството на Румен Стефанов – Алф. Негова дясна ръка е Бисер Борисов – Лихваря. Бандата се занимава с наркотици и лихварство и се отличава със своята жестокост към длъжниците, неплатежоспособните наркомани и сгафилите наркодилъри.
Пернишкият канал на Баретата бе разбит през октомври миналата година. След дни предстои на подсъдимата скамейка да застанат 7 души от бандата на Златомир Иванов. Те са обвинение за участие в организирана престъпна група и разпространение на наркотици.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама