АКТУАЛНО


Скандал в Москва: Близки до Путин го наричат “джудже с Наполеонов комплекс” и “дявол”

28 10375 28.03.2023
Скандал в Москва: Близки до Путин го наричат “джудже с Наполеонов комплекс” и “дявол”

Скандален разговор между руски олигарх и музикален продуцент разтърси Кремъл из основи. Причината - двамата са записани да си говорят за руския президент Владимир Путин и да го наричат “дявол” и “джудже с наполеонов комплекс”. Автентичността на записа е потвърдена и от ФСБ.


В натоварения с псувни разговор успешният руски музикален продуцент Йосиф Пригожин и милиардерът и бивш сенатор Фархад Ахмедов, силни обществени поддръжници на войната, могат да бъдат чути да описват руските лидери като "шибани престъпници“, които са "прецакали всичко."


Записът се появи за първи път в социалните медии на 7 март, но едва в неделя високопоставен източник в руските разузнавателни служби потвърди пред независимата руска медия "Vazhnyye Istorii", че записът е истински.


"Записът на разговора между Пригожин и Ахмедов е автентичен. Ръководството на ФСБ проведе среща онзи ден и нареди на своите подчинени да предприемат действия“, коментира източникът.


В разговора Йосиф Пригожин казва, че видни руснаци, близки до Путин, обвиняват министъра на отбраната на страната за неуспеха на Русия във войната. 


"Наричат ​​го тъп задник – зад гърба му, разбира се. И те имат шибаната задача да го съборят... Трябва да припишат военните поражения на някого. Държат се като крале, като шибани богове", казва той. 


Пригожин нарече Путин и неговия кабинет „престъпници“ и каза, че "дори и да натисне шибаното копче, няма бъдеще за цялата нация. Това е всичко... За тях хората са просто боклук". Според Ахмедов Путин не се интересува за нищо и не се интересува от народа и допълва:


"Държи се като Сатаната. Джудже с наполеонов комплекс".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама