НОВИНИ


Ели Гигова носи Нова тв на гърба си, Лора Крумова пада от екран

38 10330 09.09.2010
Ели Гигова носи Нова тв на гърба си, Лора Крумова пада от екран
Лора Крумова

Ели Гигова е звездата на Нова тв. Тя достигнала космически рейтинг от 24-25 пункта, при досегашен на "Здравей, България" под 10.



Партньорът й Витомир Саръиванов бил добро допълнение към тандема. Това сочели данните от последния месец, научи Frognews.bg. За сравнение Ани Цолова и Виктор Николаев от бТВ достигали 14-16 рейтинг, в някои случаи и по-висок. Повечето зрители много харесват Ели, хвалели се от ръководството на телевизията.

Новата ситуация донела до решението на доскорошната водеща Лора Крумова да се предложи редакторска длъжност в сутрешния блок.

Лора Крумова няма да води вече “Здравей, България”, пише 24 часа. “Тя е редактор и до ден днешен според длъжностната си характеристика”, обяснили от отдела за връзки с обществеността. Титуляри в “Здравей, България” остават летните му лица Витомир Саръиванов и Ели Гигова. “Рейтингът на блока се вдига, хората го харесват и това е причината да запазим вида му”, обясниха от пиар отдела.

До края на другата седмица предаването ще следва лятната си схема, в която двамата водещи са край басейн на софийски ресторант. От 20 септември журналистите влизат на топло - в студиото, което е модернизирано и пременено в друг дизайн. Новият декор май ще е единствената промяна в “Здравей, България”. Крумова все още не е взела окончателно решение дали изобщо ще продължи да работи за Нова тв.

Ели Гигова Снимка: standartnews.com

Тя е в отпуск до 13 септември, като дотогава й предстоят разговори с ръководството. Една от възможностите е била да прави евентуално сутрешно предаване през уикенда. Засега обаче този проект е замразен поради липсата на пари, казаха от медията. Една от причините за подмяна на лицата вероятно е нежеланието на журналистката да води заедно с Витомир. Той обаче твърдо остава в блока. Затова пък си тръгва от “Сблъсък” - рубриката, която беше част от “Станция Нова”. Предаването, което даде хляба в ръцете на Иван и Андрей, вече няма да го има. “Станция Нова” се мести в неделя, като стартът й ще е през октомври. За рубриката "Отчаяни съпруги" е проведен кастинг преди седмица. Между кандидатките били съпругата на ексводещия в бТВ Николай Бареков - Евгения, с която той е в процедура на развод. Авила се и половинката на Крум Савов - Мая, която е специалист фармацевт. Решение кой да води нсе още не е взето.

Още две предавания се обмислят в Нова тв. Медията има намерение да пусне обедна игра. Другият проект е за нова рубрика през уикенда. Тяхното тръгване обаче е абсолютно несигурно по финансови причини. Засега усилията на Нова тв са концентрирани върху “Байландо” с известните лица, които ще пеят и танцуват, риалити шоуто “Истината за нас” и новите епизоди на сериала “Забранена любов”. Те са заснети преди близо година.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама