НОВИНИ


Иван Христанов: Очакват ни нови избори през август

4 3187 05.04.2023
Иван Христанов: Очакват ни нови избори през август
Иван Христанов

Има известни колебания и съмнения относно здравината на коалицията ПП-ДБ. Това каза пред Euronews Bulgaria бившият депутат от ”Продължаваме промяната” Иван Христанов. Тези слухове бяха потвърдени и от това, че нямаше съвместни изявления между двете партии, каза още той.


Ако вече има разговори между единия партньор с ГЕРБ за управление, то вероятно това е и причината за разногласията и бъдещето на коалицията ПП-ДБ е неясно. Когато мълчанието пред цялата общественост е прекалено дълго, то това ражда и слухове за неразбирателството между двете партии. Христанов обясни, че е песимист за това дали ще има обща позиция между "Продължаваме промяната" и Демократична България.

 

Моята прогноза е,че ни очакват нови парламентарни избори през август, това е и общото впечатление на хората, убеден е Христанов. Няма да може да се състави редовно правителство и служебното ще продължи да управлява. Президентът е решителен за това мандатите да минат бързо този път, за да не се губи и време, каза още бившият зам.-министър на земеделието от квотата на ПП.

 

Напуснах "Продължаваме промяната" заради общо злобно политическо говорене в партията, което е в разрез с моята ценностна система, допълни Христанов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама