БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


Онлайн Магазин за Наргилета, Аксесоари и Тютюни - Top Nargileta

0 4949 13.04.2023
Онлайн Магазин за Наргилета, Аксесоари и Тютюни - Top Nargileta

Топ Наргилета е един от най-големите и утвърдени български магазини за наргилета. Той е с многогодишна история, през което време успя да завладее сърцата и умовете на хиляди любители на качественото наргиле.


Така за този период брандът се превърна в основен вносител и дистрибутор на всички най-звездни и отличавани шиша производители по света, така че българският потребител да има достъп до наистина качествени продукти.

 

Днес Топ Наргилета не е само впечатляващ с портфолиото си наргиле магазин. Макар че е един от най-големите и най-дълголетните, брандът е много повече. Той е основен вносител, дистрибутор, доверен партньор за всичко, свързано с шиша културата – за търговци, за директни клиенти и за всички онези, които искат да научат повече за света на наргилетата.

 

Ние сме щастливи, че успяхме да осигурим всичко за нашите клиенти – както целите шиша сетове със световно качество и признание, така и най-малката част и аксесоар за всяко наргиле. Портфолиото ни включва близо 40 известни и не толкова известни качествени шиша производители. Можем да предложим всякакви размери, вид на материал, дизайн, цвят, с допълнителни екстри наргилета, така че всеки да намери точно своя продукт. Имаме специални предложения за дамите, за господата, за подарък, за големи или малки компании. Разполагаме дори и с изделия, които са по-скоро произведение на изкуството и са лимитирана серия, така че само няколко клиенти по света могат да ги притежават. И българските шиша любители са сред тях. Ето защо ние обичаме да казваме, че предлагаме продукти за душата и за сетивата, които вдъхновяват, пробуждат неочаквани и завладяващи емоции и могат да превърнат и най-сивия ден в ново и щастливо изживяване.

 

По отношение на аксесоарите, с които разполага нашия онлайн магазин за наргилета, те са толкова разнообразни и иновативни, че би било наистина много дълго изреждане. Освен по-често срещаните артикули, като вази, маркучи, щипки, накрайници, чинии и т.н., ние ще ви изкушим и с по-нестандартни предложения. Какво ще кажете например за LED светлина с дистанционно, за да промените всяка атмосфера в цветовете, които желаете? Имаме за вас и специални чанти, с които да можете лесно и наистина удобно да пренасяте вашите наргилета навсякъде, където сте и вие. В допълнение специални котлони на ток или газ за бързо разпалване на въглените са на ваше разположение, така че да се наслаждавате на шиша навсякъде. 

 

Ако ви е необходима някаква резервна част, проверете в нашия онлайн магазин за наргилета за нея. Можете да си изберете от физическите ни обекти или пък онлайн. 

 

В нашата работа винаги се водим от идеята да е максимално удобно за клиента и всичко да се случва лесно и експедитивно. Защото това е смисълът на наргиле магазина.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама