НОВИНИ


Шофьор на линейка е с опасност за живота след побой

2 2769 18.04.2023
Шофьор на линейка е с опасност за живота след побой
Задържани са шестима мъже БГНЕС

Шофьор на линейка е с опасност за живота след побой в Бургаско, съобщиха от полицията.


На 15 април, около 18:20 часа на пътя между селата Руен и Ябълчево, автомобил, управляван от 18-годишен младеж, поради движение без нужна дистанция, блъска отзад каруца с кон, управлявана от друг 18-годишен мъж, с която се придвижвало и 8-годишно дете.

 

То е получило повърхностни рани по главата, прегледано е и е освободено за домашно лечение. При медицинския преглед, извършван от страна на служители на "Спешна помощ", майката на пострадалото дете - 32-годишна жена е започнала да крещи и да се държи агресивно.

 

Майката е подкрепена от нейни близки, които били във видимо нетрезво състояние. Заедно те нападали словесно водача на линейката и искали да се саморазправят с него, като успели да му нанесат удари с юмруци по лицето и тялото.

 

Водачът на линейката - 43-годишен мъж е обграден от агресивните роднини, като с цел неутрализиране ескалиращото напрежение, двамата полицейски служители от Районно управление-Руен, дошли на мястото на инцидента, произвели със служебното си оръжие няколко изстрела.

 

Задържани са шестима мъже, съпричастни към извършения побой, на възраст от 26 до 43 години. Пострадалият водач на линейката е транспортиран в УМБАЛ-Бургас - с комоцио, с опасност за живота.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама