НОВИНИ


Методи Андреев: Очаквам експертен кабинет, ако е правителство на малцинството

4 2890 26.04.2023
Методи Андреев: Очаквам експертен кабинет, ако е правителство на малцинството
Методи Андреев заяви, че очаква експертен кабинет БГНЕС

Методи Андреев заяви, че очаква експертен кабинет, ако се състави правителство на малцинството пред НОВА. Ако изобщо има кабинет, то той не е логично да бъде с политически лица, допълни той.


Методи Андреев подчерта, че е нужна много сериозна промяна, тъй като" Доган, Пеевски, Борисов и Гешев са като скачени съдове и трудно ще бъдат махнати.

 

Проблемът е в Байко Борисов. Тези хора въртят на пръста си България вече много години". Въпросът е в съдебната реформа и как ще бъде направена тя, подчерта Андреев.

 

"Хипотезата за правителство между ГЕРБ, БСП и ДПС не е забравена, напротив, тя е възможна. Това са партиите на статуквото, хартиената коалиция  и е възможно да се направи правителство. Но ГЕРБ иска да източи ПП-ДБ", подчерта Андреев.

 

"Бойко Борисов има едно и също поведение и превръща такива срещи в приятелска сбирка. Вчера е имало подобни опити, доколкото разбрах. Дори е поискал той да оцени кандидатите на ПП-ДБ за министри. Бих посъветвал Асен Василев да не му позволява да фамилиарничи. Няма как в тази ситуация да не се създаде някакво правителство. Трябва да има правителство. Борисов има много повече възможности от ПП-ДБ", добави пък бившият депутат Методи Андреев.

 

Разговорите на Бойко Борисов за съставяне на правителство във вторник бяха само с "Продължаваме промяната".

 

Така коментира първите разговори на ГЕРБ и ПП-ДБ за възможностите да се състави кабинет политическият анализатор Кристиан Шкварек пред Нова телевизия.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама