НОВИНИ


Стартира делото, заведено от директора на Народния театър срещу Камен Донев

2 3091 28.04.2023
Стартира делото, заведено от директора на Народния театър срещу Камен Донев
Камен Донев

Софийският районен съд даде ход на делото, заведено от директора на Народния театър “Иван Вазов” Васил Василев срещу актьора Камен Донев - един от най-големите защитници на уволнения дисциплинарно Александър Морфов.


Делото, заведено от Василев, е заради обида, която според него е била отправена по време на телевизионно интервю на Камен Донев. Нито Васил Василев, нито Камен Донев се явиха лично в съда.

 

Скандалът в Народния театър продължава да тлее. Основни герои в него са директорът Васил Василев, Александър Морфов и Велислава Кръстева. Припомняме, че всичко започна, след като вече бившият режисьор надраска вратата на напусналата пиарка на първата ни трупа с “ДПС” и “Изчезвай”. Причината за това бе появата на Кръстева във видео заедно с почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Самата Кръстева е бивш пиар на ДПС и бивш депутат на партията в няколко парламента. 

 

Василев иска от Камен Донев 2500 лева за причинени неимуществени вреди. 

В интервюто на актьора, от което директорът на Народния театър се е почувствал обиден, Камен Донев нарича Василев “мижитурка” и “човечец”. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама