НОВИНИ


Гимнастичката Цвети Стоянова оцеля и в катастрофа

1 3599 01.05.2023
Гимнастичката Цвети Стоянова оцеля и в катастрофа
Цвети Стоянова

Журналистката на NOVA Елизабет Методиева и бившата гимнастичка Цветелина Стоянова са претърпели катастрофа в петък вечерта. Двете пътували към „Студентски град” след концерт. Зад волана била Елизабет.



.

Елизабет Методиева

 

„Карахме много бавно, дори се шегувахме, че по „Цариградско шосе" се движим с 40 км/ч. Стигнахме кръстовището при „Г. М. Димитров" и „Драган Цанков". Минавахме на зелен светофар, при което се обърнах на ляво и видях, че към мен с бясна скорост хвърчи друга кола. Дадох силно газ и това може би ни спаси, защото ни удариха отзад. Сблъсъкът беше много силен. Полицаите, които дойдоха на място, казаха, че 1 секунда ни е деляла от най-трагичното. Ударихме си главите”, разказа Елизабет Методиева в ефира на предаването „На кафе”.


След инцидента Цвети Стоянова е била откарана в „Пирогов”, а Елизабет Методиева и другият шофьор – младеж на около 20 години - в Окръжна болница.

 

"Усетих силна болка в глава, имам леко сътресение на глава. Стресът беше по-голям от болката. Трети ден стоя в нас", разказа Цвети Стоянова.

 

Бившата гимнастичка многократно е споделяла, че живее втори живот след инцидента, след който оцеля по чудо. Красавицата беше на косъм от смъртта след скок от шестия етаж на 14 юни 2016 г.

 



 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама