НОВИНИ


Тошко Йорданов - ИТН: ГЕРБ не са толкова глупави, че да представят Борисов като премиер

10 2858 05.05.2023
Тошко Йорданов - ИТН: ГЕРБ не са толкова глупави, че да представят Борисов като премиер
Тошко Йорданов

Не мисля, че ГЕРБ ще са толкова глупави, че да представят кабинет начело с Бойко Борисов. Това коментира Тошко Йорданов от ИТН в ефира на бТВ. ”С ГЕРБ за кабинет не сме говорили. Не знам каква идея имат те за сформиране на мнозинство, което да подкрепя правителство. подчертавам мнозинство, защото няма как която и да е партия да прокара собствен кабинет. Нека видим какво ще ни предложат”, каза още той.


Според него практично и правилно е да има управление: "Ние ще подходим практично към проблемите. Ние имаме експерти, изключително добри."


"Ние изчегъртахме ГЕРБ, а после изчегъртахме и „Продължаваме промяната”. Ние ще сме опозиция на който се наложи. ПП постъпва самовлюбено с този проектокабинет с Асен Василев, който предложиха, при положение, че точно той взе всички грешни решения. Партиен кабинет на ПП няма да подкрепим, особено ако Василев и Кирил Петков са вътре", категоричен е той.


"Разговорите са театър, защото крайният резултат е предизвестен", смята той.


Като част от приоритетите в новия парламент той определи стопирането на всякакви процеси за мръдване на преговори напред между ЕС и Северна Македония.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама