НОВИНИ


Зам.-шефът на НСлС Я. Тодоров се застрахова: Нямам намерение да се самовзривявам или самопрострелвам

5 3323 15.05.2023
Зам.-шефът на НСлС Я. Тодоров се застрахова: Нямам намерение да се самовзривявам или самопрострелвам
Ясен Тодоров

Аз съм доказал през годините, че не се страхувам. Заявявам, че нямам намерение да се самовзривявам или самопрострелвам. Беше извършен откровен опит за убийството на главния прокурор. От г-н Сарафов за пръв път чувам, че се плаши от нещо. Това заяви заместник-директорът на НСлС Ясен Тодоров в предаването „Лице в лице“ по БТВ.


„Не мисля, че Иван Гешев има някакви проблеми със себе си или е склонен да посегне на някого. До миналия петък комуникирахме много добре, не знам какво се случи“, посочи той.

 

Той определи като шизофренен парадокс това, че е направено предложение за отстраняването на главния прокурор, след като е направен опит да бъде убит.

 

„Експертът по антитероризъм от Израел не е участвал в разследването. Той е световен експерт и можеше да ни помогне. Не мога да кажа кой е поръчителя и кой извършителя. Потвърждавам думите на главния прокурор, че това устройство е било направено за убиване“, обясни заместник-директорът на НСлС.

 

„Най-лесно мога да бъдат отстранен аз, тъй като са нужни 6 гласа. За отстраняването на Сарафов – 8, а за Гешев – 12“, каза още Ясен Тодоров.

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама