НОВИНИ


Трима бойци от ”Вагнер” заплашиха с изнасилване руски депутат

5 2783 16.05.2023
Трима бойци от ”Вагнер” заплашиха с изнасилване руски депутат
личен архив

"Трима бойци от частната руска военна компания "Вагнер" се заканиха, че ще изнасилят депутата в Държавната дума (долната камара на парламента в Москва) Виктор Соболев", предаде украинското издание УНИАН.


"Във видеообръщение, изпълнено с нецензурни изрази и анатомични подробности, наемниците заплашиха законодателя със сексуална разправа. Те заявиха, че парламентаристът е хомосексуалист и се заканиха да го изнасилят", добави медията.

 

"В края на видеото Соболев е призован да посети района на източния украински град Бахмут и да се запознае с оперативната обстановка. Там "Вагнер" губи позиции под ударите на силите на Киев", допълни УНИАН.

 

"Гневът на наемниците бе предизвикан от изказване на депутата от Комунистическата партия на Руската федерация. Председателят на парламентарната комисия по отбрана предложи кадровите военни, които напуснат редиците на въоръжените сили на Русия, за да се присъединят към частната армия, да бъдат вкарвани зад решетките с максимален срок 15 години", посочи още изданието.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама