НОВИНИ


Джони Деп: Няма да позволя на съдебните дела с Амбър Хърд да влияят на живота ми

0 2927 22.05.2023
Джони Деп: Няма да позволя на съдебните дела с Амбър Хърд да влияят на живота ми
БГНЕС

В интервю за BBC американският актьор Джони Деп каза, че няма да позволи шумните съдебни битки с бившата му съпруга Амбър Хърд да го определят и помоли хората да не го съдят за това.


Обвиненията в домашно насилие бяха в центъра на две съдебни дела, по време на които бяха изслушани противоречиви разкази за петгодишната връзка на Деп и Хърд, като и двамата обвиняваха другия в лошо поведение и насилие. Миналото лято Деп свидетелства в подкрепа на жалбата си, че Хърд го е оклеветила, определяйки се като жертва на насилие по време на връзката си с актьора. Съдебните заседали отсъдиха в подкрепа на Деп.

 

Деп категорично отрече твърденията на бившата си съпруга, че я е подлагал на емоционално, физическо и сексуално насилие.

 

Междувременно след като загуби делото за клевета през 2022 г. заради статия, която написа за Washington Post, Хърд каза, че е загубила вяра в правосъдната система на САЩ.

 

Деп говори пред BBC по време на появата му на филмовия фестивал в Кан. Ролята му на Луи XV във филма на френски език "Jeanne du Barry", който откри престижния френски филмов фестивал, се възприема като голямото му завръщане.

 

Това е първата му голяма роля, откакто загуби ролята си във франчайза „Фантастични животни“ след процес за клевета във Върховния съд заради статия във вестник Sun, в която се твърди, че той е нападнал Хърд.

 

Деп заяви пред BBC, че хората трябва да погледнат членовете на собственото си семейство, преди да го съдят.

 

„Предлагам, преди хората да започнат да сочат с пръст и да съдят другите, за които нямат представа, бих казал, всички, вземете си един ден от работа, останете си вкъщи, започнете разследването на всички в семейството си“, добави той.

 

„Започнете с баща си. Погледнете назад. Татко винаги е бил просто прекрасен човек, нали? Вашите чичовци, вижте братята си. Огледайте се първо около себе си, преди да започнете да съдите някого, че нямате представа какъв е бил този човек чрез, кои са те", отбеляза актьорът.

 

Запитан дали възприема себе си за противоречива фигура, Деп каза, че е бил смятан за противоречив през цялата си кариера.

 

„Вероятно бях много по-противоречив преди много години от всичко сега“, добави той. „Но нещата вървят в каквато и посока да вървят, повече от всичко странностите са изяснени, така че е готово."


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама