НОВИНИ


Кирил Петков преди разпита в прокуратурата: Едни дела хем са на трупчета, хем се появяват

3 2801 31.05.2023
Кирил Петков преди разпита в прокуратурата: Едни дела хем са на трупчета, хем се появяват
личен архив

Викат ме като свидетел по тема, с която все още не съм запознат. Ако е като при Асен Василев, ще е по тезата със заплахите към Радостин Василев, която той сам опроверга. Надявам се, че ще бъде кратка среща.


Това заяви на влизане за разпит в прокуратурата съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

 

"Нямам абсолютно никакви притеснения. Най-хубаво е, когато човек няма за какво да се притеснява и знае че прави правилните неща с всяка стъпка", добави той.

Въпреки това, Петков отбеляза, че от ПП нямат доверие в прокуратурата, тъй като оттам заемат доста силни политически позиции. "Едни дела хем са на трупчета, хем се появяват", загатна той.

 

Петков изрази надежда, че ще се стигне до истинско правосъдие, а едновременно с това няма повече прокуратурата да се използва като "бухалка".

 

"Не става дума само за г-н Борисов. Лично моето доверие към службите също е изключително ниско.Човекът Весела Чернева е от най-свестните съветници, които съм имал и от малкото хора, които вярват, че България може да е нормална европейска държава. Използвайки нейното име вчера, е от този тип клевети, които показват нужда от огромна реформа в службите", заяви той. 

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама