ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


ТВ7 се гаври с Николай Бареков

11 12154 28.09.2010
ТВ7 се гаври с Николай Бареков

Тези дни Николай Бареков се похвали, че стартира ново предаване в ефира на ТВ-7. Оттам обаче го попариха и заявиха, че “думите му са силно преувеличени”, пише днес в. "Шоу"


Миналата седмица Бареков пусна като “топновина” в сайта си статия, че “На Барекадата” тръгва отново в националния ефир през октомври по ТВ 7. Дудука се похвали, че ще става и началник, като освен за сутрешния блок ще отговаря и за други предавания на медията.

“Ако това стане, ще бъде голямо предизвикателство за другите национални телевизии. Ще ги върна обратно на “Уембли”, образно казано, където ще могат да играят пак с шампиона”, каза Николай Бареков с присъщото си самочувствие. В дописката в сайта му се твърди още, че се очаква до дни телевизията официално да съобщи за новия член на екипа си.

От PR отдела на ТВ 7 обаче сензационно “дадоха заден” след хвалбите на Дудука. Оттам заявиха, че думите на Николай Бареков относно бъдещето му като лице на телевизията са "силно преувеличени". Ръководството е разговаряло с него, но на този етап всичко било само преговори. Нищо не било потвърдено и нищо не било финализирано.

Източници от телевизията довериха още, че разговорите с пловдивчанина са били само за водещ на сутрешен блок и на публицистично предаване, а не за шеф, както той твърди. Бъдещето на Бареков обаче щяло да стане ясно едва в края на следващата седмица.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама