АКТУАЛНО


Путин публично унижи Шойгу, обиден от провалите в Украйна /видео/

14 8606 14.06.2023
Путин публично унижи Шойгу, обиден от провалите в Украйна /видео/
Владимир Путин и Сергей Шойгу

Руският диктатор Владимир Путин и неговият поддръжник Сергей Шойгу посетиха ранените окупатори в болницата. Съответният видеоклип от награждаването на ранени руски войници беше публикуван онлайн. От видеото се вижда, че Путин е обиден на министъра на отбраната, съобщават украински сайтове.


Руският президент е посетил Централната военна болница Вишневски в Московска област и е връчил държавни награди на окупаторите, воювали в Украйна.


Интересно е поведението на Путин. По време на събитието той предизвикателно обръща гръб на Шойгу, който остана безпомощен прав. Изглежда доста смешно, защото Шойгу веднага се изчервява и се опитва да се престори, че всичко върви по план.

 

Струва си да припомним, че преди Путин и Шойгу да имат близки отношения, те прекарваха много време заедно и отиваха на почивка. Сега обаче Шойгу е критикуван за постоянните си неуспехи в Украйна.

 

Поради продължаващата война Путин получава е недоволен от недоволството на руснаците. Така че той иска целият гняв да бъде насочен точно към Шойгу. И това не е безпочвено. Армията на нашествениците ежедневно търпи огромни загуби в Украйна.


През изминалото денонощие Въоръжените сили на Украйна са ликвидирали още 680 окупатори . Командването на украинската армия заяви, че към 14 юни, от началото на пълномащабното нахлуване, Русия е загубила общо 217 330 бойци.

 

Превод Фрог нюз

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама