НОВИНИ


Вярната на Путин Симонян го нападна в Туитър: Пускането на Пригожин е подигравка със закона в Русия

11 6923 26.06.2023
Вярната на Путин Симонян го нападна в Туитър: Пускането на Пригожин е подигравка със закона в Русия
Маргарита Симонян

Освобождаването на Пригожин след бунта му е една от най-объркващите теми сред руското общество. Къде се е чуло и видяло в историята бунтовник в Русия да бъде освободен току така? Шефката на РТ Маргарита Симонян, която е най-важният човек в Русия по отношение на информационната кампания, скочи срещу Кремъл с пост в Туитър.


Тя коментира как така Пригожин организира бунт срещу Кремъл, образувано му бе наказателно дело, а после отменено и той бе освободен да отиде в Беларус.


"Много се коментира в момента: Образуваха наказателно дело, а след това го пуснаха, той замина за Беларус, това е подигравка със законовите норми. Правните норми не са заповедите на Христос или скрижалите на Мойсей. Те са написани от хора, които защитават реда и стабилността в страната.


И ако в някои изключителни критични случаи се окаже, че те престават да изпълняват функцията си, а изпълняват обратното, тогава стават безсмислени. Изборът беше между лошо и чудовищно.", пише Симонян в Туитър.


Маргарита Симоньян @M_Simonyan · Follow Сейчас много обсуждают: вот завели уголовное дело, а потом отпустили, уехал в Белоруссию, это же насмешка над юридическими нормами. Юридические нормы — это не заповеди Христовы и не скрижали Моисеевы. Их пишут люди, чтобы они защищали правопорядок и стабильность в стране.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама